Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Breng de kerstsfeer over via een goede doelen wenskaart

Kerst is een tijd van samen zijn, lekker eten en vooral een gezellige sfeer. Hoe leuk is het om deze gezellige sfeer over te brengen via een kerstkaart! Het kan via Goededoelenkaartje.nl. Kies een leuke foto voor op de voorkant van je wenskaart en stuur deze unieke kerstwens naar al jouw vrienden en familie.

Een foto van je gezin, de versierde kerstboom of bijvoorbeeld een foto van je besneeuwde huis; het zijn maar een paar  voorbeelden. Op Goededoelenkaartje.nl kun je jouw foto uploaden en aanpassen aan jouw stijl. Zo kun je een kader kiezen die je kaart net even wat completer maakt. Mis je nog iets? Je kunt ook nog je kaart opvrolijken met illustraties, zo wordt jouw kerstkaart echt uniek.

Nadat je jouw kaart heb gemaakt is het in feite alleen maar een kwestie van adresseren en dat gaat hartstikke simpel. Je voert online het adressenbestand in en met de knop verzenden is alles gedaan. Met jouw unieke kerstwens maak je niet alleen jezelf blij, je steunt hierbij ook nog eens een goed doel naar keuze! Prettige kerstdagen!

Foto kerstwens

Maak iedereen blij met een unieke kerstwens, Goededoelenkaartje.nl


Geef een reactie