Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Kerstkaart maken

Een eigen kerstkaart maken kan op vele manieren, maar voor het mooiste resultaat is online maken toch wel de beste keuze. Jouw eigen kerstkaart maken kan op Goededoelenkaartje.nl en daarbij gaat er bij elke verzonden kerstkaart 50 cent naar het goede doel van jouw keuze.

Stap 1, goed doel
Goededoelenkaartje.nl werkt samen met de twaalf goede doelen van Nederland. Kies op een goed doel uit dat je wilt steunen. Kan je niet kiezen, steun dan alle deelnemende goede doelen.

Stap 2, kies afbeelding of foto
Goededoelenkaartje.nl heeft een heel groot en breed assortiment aan kerstkaarten. Je kan uit onze collectie kiezen of je kiest ervoor om er zelf een te maken. Dit doe je door een kader te kiezen, een tekst toe te voegen of een afbeelding te uploaden. Een kerstkaart met een eigen foto is leuk, origineel en erg persoonlijk!

Stap 3, verzenden
Ben je klaar met het maken van jouw kerstkaart? Voeg dan een Excel bestand toe met de adressen van al jouw vrienden en familie toe. Zo worden de kerstkaarten gelijk naar de geadresseerden verstuurd. Voor 13.00 uur besteld, de volgende werkdag al bezorgd!

Kerstkaart maken op Goededoelenkaartje.nl is snel, makkelijk en vooral heel erg leuk!


Geef een reactie