Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Kerstkaarten bestel je met gemak

Kerstkaarten Het is fantastisch wanneer je een kerstkaart op de deurmat vindt, verzonden door een familielid of vriend(in). Als je dat gevoel ook aan anderen wilt geven, maak je op Goededoelenkaartje.nl een aantal kerstkaarten. Omdat de service van de website zeer professioneel is, ontvangen jouw vrienden en familie de kaarten snel en kost het jou weinig moeite.

Je staat versteld van de mogelijkheden
Het is tijd om kerstkaarten te maken. Op Goededoelenkaartje.nl wordt je al snel verrast door de vele mogelijkheden. Voeg een foto toe of kies een van de achtergronden die voor je klaar staan. Een kader en figuurtjes maken het, aantal kerstkaarten die jij wilt verzenden, af. Nu is het tijd om de kaartjes te versturen naar iedereen die er één verdient.

Bestel vandaag, ontvang morgen
Gelukkig biedt Goededoelenkaartje.nl een geweldige functie aan. Jij kan een Excel bestand uploaden met daarin alle adressen van de gegadigden verwerkt. Dan kan jij het aantal kerstkaarten naar keuze versturen naar jouw geliefden. Wanneer je vóór 15:00 uur bestelt, ontvangt iedereen zijn kerstkaart de volgende werkdag al.

Bestel jouw kerstkaarten vóór 15:00 en jouw geliefden genieten er de volgende dag al van. Op Goededoelenkaartje.nl is dit een garantie.


Geef een reactie