Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Kerstkaarten maken

Er is creativiteit vereist wil je kerstkaarten maken met jouw eigen handen. Want al dat knutselen kan niet iedereen. Daarom heeft Goededoelenkaartje.nl een perfecte oplossing gevonden. Hier kan je namelijk kerstkaarten maken zonder dat je hoeft te knutselen.

Creativiteit
Ook de creativiteit hoeft niet super te zijn om kerstkaarten te maken. Je kan namelijk inspiratie opdoen op de website en je kan kiezen tussen diverse kerstafbeeldingen die Goededoelenkaartje.nl voor jou heeft geselecteerd. Ondanks dit is er toch nog wel wat creativiteit nodig om te zien of hij mooi wordt, maar deze creativiteit heeft iedereen!

Goed doel
Daarnaast steun je ook nog eens een goed doel naar keuze zonder dat daar extra kosten aan zijn verbonden. Je betaalt gewoon de normale prijs, alleen gaat er vijftig eurocent naar de gekozen hulporganisatie. Dus naast dat kerstkaarten maken leuk is, help je ook de maatschappij een beetje.

Zo verstuurd
Het versturen van de kerstkaarten gaat ook super makkelijk. Je hoeft niet meer alles zelf te doen. De kerstkaarten hoef je niet eerst thuis te laten bezorgen en je hoeft niet alle adressen zelf op de kaart te schrijven. Deze vervelende klus doet Goededoelenkaartje.nl voor jou! Het enige wat je moet doen is het uploaden van een Excel bestandje met alle geadresseerden erin.

Kerstkaarten maken doe je daarom alleen bij Goededoelenkaartje.nl.


Geef een reactie