Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Kerstkaarten maken en de goede doelen steunen

Moet u nog uw kerstkaarten voor de kerst van 2012 versturen? Doe dat dan eenvoudig op www.goededoelenkaartje.nl. U kunt digitaal uw kerstkaart samenstellen door uw eigen foto’s te gebruiken of door een kaart te kiezen uit onze uitgebreide collectie. Hiermee steunt u ook nog eens een goed doel naar keuze. Er gaat €0,50 per kaartje naar het goede doel. Dit geeft de ontvangers van uw kaart en de goede doelen een extra warm gevoel. De prijs van de kaart is beslist niet hoger dan dat van andere kaartaanbieders.

Kerstkaart collectie
De kerstkaartencollectie op www.goededoelenkaartje.nl is afgelopen jaar weer een stuk groter geworden. U kunt kiezen uit kaarten in verschillende kerststijlen. Die u daarna nog helemaal naar eigen wens aan kunt passen. Ook kunt u ervoor kiezen om uw eigen kerstfoto te uploaden. Dit maakt de kerstkaart nog een stuk persoonlijker. Ook bij een kerstfoto bestaat de mogelijkheid om deze nog met plaatjes en attributen aan te passen.

Kerstkaart maken
Verras uw familie, vrienden en kennissen dus eens met een extra persoonlijk kerstkaartje. Op www.goededoelenkaartje.nl is te zien uit welke goede doelen je allemaal kan kiezen. Daarna kiest u eenvoudig of u een eigen foto wilt gebruiken of een uit onze collectie. Vervolgens kiest u het juiste formaat en bewerkt u de kaart helemaal naar eigen wens. Uiteindelijk kiest u ervoor om de kaarten direct naar de geadresseerden op te sturen of dat je ze eerst thuis wilt ontvangen. Probeer het dus nu op www.goededoelenkaartje.nl

Kerstkaartjes


Geef een reactie