Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Kerstkaarten maken

Wens vrienden en familie een fijne Kerst toe door ze een kaartje te sturen. Op onze website kan je zelf kerstkaarten maken. Geef de kaarten een persoonlijk jasje mee door de kerstkaarten te personaliseren door middel van figuurtjes, kaders en veel meer. Leuk tijdverdrijf in de koude wintermaanden en/of eerder.

Niets is te gek
Een dennenboom in de sneeuw, omringd door kerstcadeaus of een Kerstman achter zijn rendieren vergezeld door een kader van champagneglazen, niets is ons te gek. De mogelijkheden zijn onbeperkt dus kijk maar eens lekker rond. Als je dat wilt kan je zelf een foto uploaden en die bewerken door gebruik te maken van de verschillende functies. Zo kan je oneindig veel verschillende kerstkaarten maken.

Kerstkaarten maken is eenvoudig
Is de voorkant af? Je kan de binnenkant of de achterkant van de kerstkaart kan ook aangepast worden. Zet een leuke tekst neer in het lettertype naar keuze. Tevens kan je meerdere plaatjes toevoegen. Kerstkaarten maken is eenvoudig, neemt weinig tijd in beslag en is leuk. Varieer maar raak en voor een goed voorbeeld bestel je een proefdruk. Zo kan je thuis op je gemak kijken of de kerstkaart is geworden zoals jij hem graag ziet.

Geïnteresseerd? Kerstkaarten maken kan op Goededoelenkaartje.nl.


Geef een reactie