Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Kerstkaarten via internet zijn beter dan ooit tevoren

Kerstkaarten via internet, daar kunnen we in het jaar 2011 niet meer omheen. Of nog sterker: het nieuwe jaar 2012, want daar zijn immers de kerstkaarten voor bedoeld. En dan gaat het niet om de bewegende kerst e-cards die je via je e-mail binnenkrijgt en eerder op spam lijken dan op een mooie kerstwens. Dat is nu echt passé. Het gaat om het online ontwerpen van kerstkaarten via internet. Eenvoudig, uniek en persoonlijk!

Hoe werkt dat dan?
Goededoelenkaartje.nl heeft een ruim assortiment met kerstkaarten. Je kunt hier online in de kaartenapplicatie een kerstkaartje kiezen om deze vervolgens helemaal eigen te maken met de handige tools. En zo wordt kerstkaarten via internet maken wel heel simpel. Voeg beeld en tekst toe en binnen een handomdraai zijn je persoonlijke kerstkaarten ontworpen. Je kunt er ook voor kiezen om je vrienden een andere kerstkaart te sturen dan de kerstkaart aan je familie. Maak dan twee verschillende versies met verschillende teksten.

Internet en het goede doel
Het fijne van internet is dat het snel is, dat dingen vaak automatisch gebeuren en dat je al in een paar stappen hetgeen voor elkaar hebt wat je wil doen. Ook Goededoelenkaartje.nl maakt gebruik van de voordelen van internet. Deze wenskaartenservice zorgt er namelijk voor dat jij het goede doel steunt op een makkelijke manier. Op elke kerstkaart die jij via Goededoelenkaartje.nl verstuurt, gaat er 50 eurocent naar een goed doel naar keuze. Je kan ook beslissen om namens alle dertien goede doelen tegelijk een kerstkaart te sturen.

kerstkaarten via internet

Kerstkaarten via internet zijn snel en makkelijk, maar niet te vergeten ook heel leuk. Ontwerp nu jouw kerstkaarten op Goededoelenkaartje.nl.


Geef een reactie