Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Kerstkriebels

Door de veranderlijke weersomstandigheden weet ook jij waarschijnlijk niet meer in welk seizoen we nu leven. Maar het is echt zo, de lente zit er aan te komen! Wij van de redactie kunnen het niet meer volgen. In de weersverwachting van volgende week staat namelijk weer sneeuw gepland. Is het nu lente of toch nog steeds winter?

Ook wij zitten te springen om de lente en eindelijk een aantal lekkere zonnestralen. Maar door de sneeuw die er tussendoor komt vallen, krijgen we ook weer de spannende winterkriebels. En hierbij hoort natuurlijk kerst. De sneeuw, de kou, warme chocolademelk, kerstboom, overal gezellige lichtjes, kerstmarkten etc. Al deze gevoelens komen op door de sneeuw, zelfs in de lente!

Door de kerstkriebels zijn wij ook gaan nadenken over de aankomende kerst. Het lijkt nog ver weg, maar voor je het weet is het jaar weer voorbij en ben je weer bezig met kerstkaarten versturen. Omdat wij al in de kerststemming zijn (misschien nog niet eruit, dat zou ook kunnen!), hebben we een aantal leuke kaarten ontworpen.

Wist je dat als je jouw kerstkaarten ontwerpt en verstuurt vanaf goededoelenkaartje.nl je ook nog iets goeds doet voor de wereld? Van elke kaart die je verstuurd gaat er 50 eurocent naar een goed doel die je zelf kunt uitkiezen. Elke dag zou je eigenlijk iets goeds moeten doen voor je medemens, maar met kerst is het moment om er extra bij stil te staan. Denk er eens overna en hopelijk stuur jij je kerstkaarten voor 2013 ook vanaf goededoelenkaartje.nl

Heb jij net als ons de winterkriebels weer (nog steeds) te pakken? Ga dan snel naar goededoelenkaartje.nl om alvast een leuke kerstkaart uit te zoeken!


Geef een reactie