Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Leuke kerstkaart

Je hebt van die mensen, meestal vrouwen, die alle tijd hebben om middagen lang te knutselen aan hun kerstkaarten. Na een week frutselen en friemelen aan die kaartjes zijn er eindelijk genoeg kaartjes om te versturen naar alle vrienden, familie en kennissen. Begrijpelijk dat lang niet iedereen middagen aan kerstkaarten gaat werken. Maar hoe kom je op een andere manier aan een originele, leuke kerstkaart?

Maak de kaart online
Op Goededoelenkaartje.nl kun je zelf een leuke kerstkaart maken. Dit kost veel minder tijd dan ze handmatig te knutselen, maar toch heb je je eigen ontworpen kaart. Je verrast de geadresseerden met een zelf gemaakte, dus unieke, kerstkaart. Je bent hier hooguit een uurtje mee bezig. Je hoeft enkel de kaart te ontwerpen en vervolgens een adressenbestand te uploaden en de kaart wordt verzonden. Dit is dus nog een voordeel: je hoeft niet alle enveloppen te schrijven.

Ideeën voor kerstkaarten
Op de website kun je kiezen uit standaard kerstkaarten en deze aanpassen naar jouw smaak. Maar je kunt ook helemaal zelf de kaart maken. Een leuk idee is om bijvoorbeeld een leuke kerstfoto in de sneeuw op de voorkant plaatsen. Van de foto of afbeelding die jij hebt geüpload, kun je vervolgens een echte kerstkaart maken door kaders, figuren en teksten toe te voegen. De geadresseerden zullen versteld staan van de opvallende, leuke kerstkaart.

Leuke kerstkaarten maken? Neem eens een kijkje op Goededoelenkaartje.nl  

  


Geef een reactie