Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Maak iedereen blij met een Goededoelenkaartje

Kerst is hét kaartenmoment van het jaar. Met de kerstgedacht in je achterhoofd is een kerstkaartje veel leuker dan alle andere kaarten bij elkaar. Met een kerstkaartje kun je namelijk goed laten zien dat je van iemand houdt of laten zien dat je aan iemand denkt. Leuk om te ontvangen, maar zeker even leuk om te sturen. Hou jij ook zo van mensen blij maken? Dan is Goededoelenkaartje écht iets voor jou.

Goededoelenkaartje is een initiatief van 16 goede doelen. Op Goededoelenkaartje.nl kun je kerstkaarten bestellen, en eventueel zelf ontwerpen, waarvan 50 cent per kaart naar het goede doel gaat. Daarbij kun je zelf een goed doel kiezen, of ervoor kiezen om aan alle goede doelen tegelijk te doneren. En het voordeligste is: een Goededoelenkaartje is even duur als een normaal kaartje in de winkel!

Met Goededoelenkaartje maak je niet alleen je vrienden en familie blij, maar ook de mensen en dieren in nood. Zoek dus snel je favoriete kerstkaartje uit, pas hem eventueel aan, kies je favoriete goede doel en doneer zonder extra te betalen!

 
Comments are closed.