Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Zelf kerstkaarten maken

Zelf kerstkaarten maken kan gewoon achter de computer op Goededoelenkaartje.nl; makkelijk, snel en ontzettend leuk! Minimale inspanning en maximaal plezier met het nieuwe concept waarmee dit jaar jouw kerstkaarten gemaakt gaan worden.

Online kerstkaarten maken

Sanne en Maaikel wilde dit jaar ook zelf kerstkaarten maken voor hun vrienden en familie. Maar aan de slag gaan met papier, lijm en de schaar zagen ze niet zo zitten. Sanne kreeg van een collega de tip om eens een kijkje te nemen op Goededoelenkaartje.nl, want hier konden ze kerstkaarten zelf maken.

Blij, verrast en dolgelukkig
Thuisgekomen dook Sanne snel met Maaikel achter de computer om eens te kijken naar de kerstkaarten van Goededoelenkaartje.nl. Blij verrast ontdekten ze wat er allemaal mogelijk was op deze site. Uiteindelijk kozen ze voor een mooie foto van hun samen voor op de kerstkaarten. Met een mooie kerstkader en een bijzondere kerstwens op de kaart waren die kerstkaarten dan helemaal klaar. “Blij verrast en dolgelukkig met onze originele kerstkaarten, bedankt!” stuurde ze naar Goededoelenkaartje.nl.

Wil je ook zelf kerstkaarten maken? Ontdek het op Goededoelenkaartje.nl!


Geef een reactie