Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Kerstinspiratie in de Intratuin

Vanaf 18 oktober staat de Intratuin in het teken van Kerst. Het hele woonwarenhuis staat vol met de mooiste kerstversieringen, verlichtingen en cadeautjes.

Betoverende kerstmarkt
Intratuin staat bekend om de betoverende kerstmarkt die elk jaar weer terug komt. Overal zijn miniatuurdorpjes te zien met huisjes, kerstbomen, sneeuw, skipistes en prachtige watervallen. Vrolijke kinderen zijn buiten aan het skiën of zitten op de slee. Het is een prachtig gezicht.

Bouw je eigen dorp
Natuurlijk kun je alles kopen wat je ziet. Op elk artikel vind je een sticker, waarop het artikelnummer staat. Zo kun je jouw favoriete artikelen uitzoeken en snel vinden.
Bekijk hier een impressie van de kerstmarkt in het filiaal in Duiven. Ga ook eens langs bij een van de vestigingen van Intratuin, want het is zeker de moeite waard om te kijken. De kinderen zullen het prachtig vinden en je kunt gelijk inspiratie opdoen voor jouw kerstinterieur.

Heb je ook inspiratie nodig voor jouw kerstkaarten? Kijk dan op goededoelenkaartje.nl en kies uit een ruime collectie kerstkaarten. Met jouw kerstkaarten steun je ook nog eens een goed doel!


Comments are closed.