Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Kerstkaarten maken op Kaart op Maat

Nog geen kerstkaarten verstuurd naar je vrienden en familie? Ga dan naar Kaartopmaat.nl  en verstuur snel en eenvoudig de leukste kerstkaarten. Je hebt keuze uit de volgende collecties: Zakelijke kerstkaarten, Leuke kerstkaarten, Moderne kerstkaarten, Traditionele kerstkaarten en Nieuwjaar.

Wanneer je een kaart kiest kun je de binnenkant van de kaart vullen met een tekst, een foto of een illustratie. Je kunt ook een foto uploaden die aan de voorzijde van de kaart wordt geplaatst.

Nu je een leuk kerstkaartje hebt ontworpen wil je misschien ook leuke tips voor het versieren van het huis of het bereiden van een kerstdiner. Kijk op het Pinterestaccount van Kaart op Maat en laat je verrassen.

LET OP: Sinds gister, 11 december 2014, is een winactie van start gegaan. Maak kans op €75 euro tegoed aan kerstkaarten van Kaart op Maat. Ga naar onze Facebookpagina en volg de instructies.

 

Klik op de foto voor de vergroting.

 

ScreenHunter_742 Dec. 12 09.39 voor en binnenkant ScreenHunter_744 Dec. 12 09.39 bewerken foto kaartScreenHunter_751 Dec. 12 10.08


Comments are closed.