Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Maak je huis Kerst-proof!

Het huis in kerst-sfeer maken is één van de leukste bezigheden van het jaar. Vanaf dat moment weet je dat de gezelligste dagen van het jaar steeds dichterbij komen. Bovendien is het heerlijk thuis komen als je binnen komt in een warm en gezellig huis, vooral als het buiten zo hard regent! Veel mensen denken dan meteen aan de kerstboom versieren maar er zijn ook heel veel andere manieren om je huis kerst-proof te maken. Hier een aantal tips:

1. Haal alles van de zolder begin met sorteren op ‘thema/kleur’. Hoe leuk het ook is, ren niet meteen naar de winkels om versierspullen te kopen. Kijk eerst wat je zelf nog hebt liggen van de voorgaande jaren.  Als je dat hebt gedaan kan je beslissen in welke kleuren of thema je jouw huis wil hebben.

2. Begin met de tafel, dat is immers de plek waar jij en je familie/vrienden samen zitten te eten. Zet een schaaltje kerstkransjes neer of pak een mooie schaal waar je een aantal kerstballen in legt. Dit geeft een mooi effect! Je kan ook een kaars in het midden zetten.

3. De Scandinavische sfeer is helemaal hip dit jaar; veel wit! Zo krijg je van zelf een witte Kerst. Witte sterren aan de muur hangen of zelf een slinger maken met allerlei kerstfiguurtjes eraan zoals engeltjes, kerstsokken en sterren!

4. Lichtjes kunnen niet ontbreken bij een gezellige sfeer. Hang ze aan de muur of tegen het raam. Je kunt ze ook verwikkelen in een vaas of stolp. Let wel op korstsluitingsgevaar!

5. De laatste tip is dat je niet té enthousiast aan de slag moet gaan met het versieren. Hou het subtiel en maak het niet té druk. Less is more…

Enjoy! En vergeet na het versieren niet je kerstkaarten te bestellen bij KaartopMaat, die bestel je hier.

 

christmas-791143_640 christmas-791146_640


Comments are closed.