Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Spelletjes spelen met Oud & Nieuw

Spelletjes zorgen voor vermaak. Speel de ouderwetse spelletjes als Monopoly, Scrabble of Ganzenbord. Zet de hapjes op tafel, zet de muziek aan en geniet van een gezellige spelletjes oudejaarsavond.

Hieronder volgen enkele leuke familiespellen:

Triviant
Triviant is een spel voor het hele gezin. Je kunt individueel spelen of in teams. Beantwoord de vragen en win partjes bij elk correct antwoord.

Monopoly
Monopoly is de klassieker onder de spellen. Koop straten en huizen en bouw hotels. Om te winnen moet je tactiek hebben en een beetje geluk.

Scrabble
Nog zo een klassieker is Scrabble. Iedere speler probeert zoveel mogelijk punten te behalen door middel van woorden op het bord te creëren. Wanneer de letters op zijn is het spel voorbij. Gezellig familiespel.

Ganzenbord
Een spannend ganzenavontuur met de familie aan gaan? Speel dan het ganzenbord met oud & nieuw. Beland je in de put of in de gevangenis? Of haal je zonder kleerscheuren de finish?

Twister
Beetje beweging op oudejaarsavond? Speel dan het spel Twister. Leuk om met de kinderen te doen.

Rummikub
Een spel met inzicht, durf en tactiek. Maak mooie cijferreeksen met de stenen op je bord. Wanneer jouw stenen op zijn heb je gewonnen.

Triominos
Speel jouw driehoekige stenen weg en win. Het is de bedoeling dat je zoveel mogelijk punten behaald door middel van de punten op de stenen, leg deze passend tegen de gelegde stenen en speel je bordje leeg.

Heb jij ook al zin om oud & nieuw te vieren? En heb je nog geen kerst- en nieuwjaarskaarten verstuurd? Ga dan naar Goededoelenkaartje.nl en ontwerp jouw kerstkaart. Per verstuurd kaartje lever je een bijdrage aan een goed doel naar jouw keuze.

 

ScreenHunter_688 Nov. 27 15.16

 

Klik op de foto voor een vergroting


Comments are closed.