Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Unieke kerstkaarten maken.

Unieke kerstkaarten maken is tegenwoordig iets waar de hele familie van kan genieten. Hoe? Doordat je ze zelf kan ontwerpen en maken op Goededoelenkaartje.nl

Gebruik een foto uit de oude doos of maak een nieuwe. De (klein)kinderen, de hond of misschien wel jullie eigen gezinnetje. Wie er op de foto staat maakt niet uit, zolang jullie het maar mooi vinden. Upload de gewenste foto en bewerk hem zowaar nodig.

Voeg spectaculaire figuurtjes toe, geef het een mooi kadertje of laat het voor wat het is. De mogelijkheden zijn oneindig en de keuze is aan jou.

Het is natuurlijk ook mogelijk om een exemplaar die al op de site staat te gebruiken of slecht inspiratie op te doen. Hoe je het ook went of keert; unieke kerskaarten maken op Goededoelenkaartje is dus niet alleen leuk maar ook nog eens origineel!

Nog meer extra’s

Alsof dat nog niet genoeg is, heeft Goededoelenkaartje ook nog eens een extra bijkomstigheid die nergens anders te verkrijgen is. Door hier unieke kerstkaarten te maken en te bestellen, steun je namelijk een goed doel naar keuze. Er gaat namelijk een aanzienlijk deel, bijna 33% van de opbrengst naar de Zonnebloem, WKF of andere grootse organisaties.

Dus wacht niet langer en bestel snel je kaartje op Goededoelenkaartje.nl.


Geef een reactie