Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Vakantietips met kerst

Nog 3 maandjes en het is weer zover! Langzaam aan maakt de zon plaats voor nattigheid en wind, terwijl iedereen nog moet wennen aan het idee dat het geen zomervakantie meer is. Naarmate het kouder wordt en de oktober- en novembermaand beginnen te wennen, accepteren we de kilte en begint het bij iedereen te kriebelen. Een behoefte naar gezelligheid en warmte; Kerstmis!

De meest gekoesterde vakantie van het jaar moet je natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Waar het vroeger vanzelfsprekend was dat je kerst doorbracht in de kerk of achter de openhaard, ligt er dat tegenwoordig een wereld van mogelijkheden voor je open! Zoveel dat een keuze ongeveer onmogelijk is. Goededoelenkaartje.nl helpt je natuurlijk graag bij deze keuze. Wil je liever op vakantie naar een warm land of lekker gaan skiën? Bekijk hier een overzicht!

Maar er is altijd één ding dat je niet mag vergeten met kerst. De kerstkaartjes! Goededoelenkaartje.nl heeft daarom voor jou het meest uitgebreide assortiment kerstkaartjes, maar dat is nog niet alles! Bij elk kerstkaartje dat je besteld, gaat er 50 cent naar een goed doel naar keuze. Perfect voor kerst dus!


Geef een reactie