Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Zelf kerstkaarten ontwerpen

Nog een paar maanden en dan is het alweer tijd om kerst te vieren. De lampjes, kadootjes, warme chocomel en de kerstkaarten. Alles is gezellig aan de maand december.

Ren jij bijvoorbeeld ook altijd als eerste naar de mat om de enveloppen open te scheuren en de mooie kerstkaarten van familie, vrienden en kennissen te bewonderen. Maar valt het je ieder jaar altijd weer een beetje tegen, omdat de kaarten altijd zo standaard zijn. Maak daar dan verandering in en stuur dit jaar een origineel kerstkaartje naar je familie, vrienden en kennissen.

Kaartopmaat.nl heeft namelijk een standaard collectie kerstkaarten maar je kunt ze ook ontwerpen. Let op: dit doe je wel via de trouw- en geboortekaarten. Ga naar trouwkaarten, kies voor beginnen vanaf een blanco vel en kies vervolgens het formaat dat jouw voorkeur heeft.  Nu heb je het blanco vel voor je en kun je beginnen met een achtergrond te kiezen, kies bijvoorbeeld voor hout.  Daarna kun je een tekst schrijven en de lettertype en –kleur veranderen. Voeg een leuke kerstfoto toe of kies een illustratie en klaar is kees. Jouw originele kerstkaartje is ontworpen.

Klik op de foto voor de vergroting.

geboortekaart kaartenhouder copy

 

 


Comments are closed.